Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] rankedy wygrane

Krochy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kłamstwo, trzeba mieć zawyżone mmr

Japierdole to chyba logiczne że masz wyższe jak wygrywasz tyle gier pod rząd bez zadnego loosa, Wooden-Brain?

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Im więcej wygranych będziesz miał tym większe MMR czyli wyższa liga bo więcej punktów max do GOLD I można się dostać 10/10

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Musisz wygrać wszystko od 0 lp do konca serii.

Japierdole to chyba logiczne że masz wyższe jak wygrywasz tyle gier pod rząd bez zadnego loosa, Wooden-Brain?

Na moim przykładzie, wooden brainie, w goldzie 5 przegrywałem, wygrywałem na przemian, a i tak mnie przeniosło 2 w góre, więc nie wciskaj ludziom kitów

Opublikowano

Na moim przykładzie, wooden brainie, w goldzie 5 przegrywałem, wygrywałem na przemian, a i tak mnie przeniosło 2 w góre, więc nie wciskaj ludziom kitów

Wysokie MMR, miałeś szanse przeskoczyć o 2 dywizje.

Musisz wygrać wszystko od 0 lp do konca serii.

Nie prawda. Jeżeli masz bardzo niskie MMR i nawet zrobisz tak jak to opisałeś, nie masz szans na przeskoczenie ;)

8372383248.png
Opublikowano

Hahahaha kto ma tu woden braina :D co za zjeby :D

jak jesteś w diamond 5 i przegrasz 100 gier po rząd to twoje mmr jest jak z bronze 5. jak wygrasz od 0lp do konca seri to rzuci cie o jedną. Podsumowywując nie. Nie ma na to reguły, jak chcez skiknąć o 2 dyw to dodgujesz kolejke przy 100-90 lp i tak drugi raz i na 100% bedzie dzialac.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja jestem w takiej sytuacji, że byłem w Silver I i dostawałem platyny cały czas przez te mmr chyba, bo mam serie 6 rankedów, teraz jestem w goldzie V i jak dojade do 100 punktów bez żadnej przegranej mam szanse skoczyć o 2 dywizje tak?

Opublikowano

Ja jestem w takiej sytuacji, że byłem w Silver I i dostawałem platyny cały czas przez te mmr chyba, bo mam serie 6 rankedów, teraz jestem w goldzie V i jak dojade do 100 punktów bez żadnej przegranej mam szanse skoczyć o 2 dywizje tak?

Tak, masz takie szanse, jeżeli przejdziesz promocje. :)

8372383248.png
Opublikowano

Właściwie to muszę sprostować mój poprzedni post. Tutaj piszesz o dywizjach, a w temacie napisałeś o ligach. Awans o 2 ligi przy jednej serii nie jest możliwy, natomiast o 2 dywizje jest możliwy, ale tylko wtedy kiedy masz MMR wystarczająco wysokie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...